Jos saisin äänestää/ Harris

Torstai 25.7.2024 - Reijo


Nyt lykkäs kiiruun. Jaakko heittää tänään kylmän kiven ja vielä on talviturkki päällä. No lämpimiä päiviä riittää ja vedetkin pysyy vielä uimalämpöisinä. Ja on sitä tähän ikään ehtinyt pulikoida, että yksi kesä voi jäädä väliinkin! Kaupunki hoiti hienosti ojan teon tonttimme reunaan niin, että aurauslumien vedet pääsee valumaan ojaa pitkin, eikä meidän nurmikolle. Tämä sitten teettää jonkin verran hommia myöskin meille nurmikon korjaamisena. Toki multakin tuli kaupungilta. Näin helteillä lapiohommat on mukavia.

Paikallislehti "kiitteli" paikallispoliitikkoa joka "ilman minkäänlaista oman edun tavoittelua" kävi ajamassa nurmikkoa, jonka kaupunki jätti huolehtimatta. Säästöjä kun haetaan, niin jotkin toiminnat aina kärsivät. Tosin tässäkin tapauksessa työnjärjestelyissä ehkä enemmän vikaa, kuin säästöissä. Kuuleman mukaan leikkurit ja leikkaajat oli tyhjän panttina, kun oli päätetty jollain taholla, että määrättyjä alueita jätetään leikkaamatta. Valittamisen aiheita nyt aina löytyy. ns.Rantareitti oli jonkun mielestä liikaa, kun ei nurmikkoa saatu vierestä leikattua. Ihan mukava reitti, kun saisi koko järven ympäri.

Amerikka valitsee taas pressaa. Hyvä päätös, että Kamala Harris lähti ehdolle. Hänellä kuitenkin on potentiaalisia mahdollisuuksia Trumpin lyömiseen. Tosin Harrista väitetään vasemmistolaiseksi, mutta Amerikassa ei kuitenkaan ole samanlaista vasemmisto oikeisto jakoa, kuin esim. Suomessa. Bublikaaneja varmaan molemmissa leireissä. Suomessa vaalit kuitenkin käydään tyylikkäästi verrattuna Amerikkaan. Trumppi saa haukkua vastustajiaan hulluiksi ja siihen ei kukaan puutu millään tavalla. Osoittaa ehkä hänen omaa järjen käyttöään. Silloin, kun Trump asetettiin virkaan olimme Helenan kanssa USA:ssa. Pitäisköhän lähteä katsomaan Harrisin virkaanasettamista?