Onnentähteä....

Torstai 1.8.2024 - Reijo


Olympiakisojen seuraaminen vie yllättävän paljon aikaa ja nyt, vaikka varsinaiset kiinnostavammat urheilut alkaa Perjantaina, kun moukarinaiset ym. yleisurheilijat pääsee kehiin. Vähemmän kiinnostavia ovat jotkut temppuilulajit, jotka enemmän menee sirkuspuolen esityksiin. No, onko urheilua sekään, jos hevonen saadaan kovalla koulutuksella tekemään erilaisia ohjastajansa vaatimia temppuja? Ihmettelen, ettei ravikilpailuja ole jo vaadittu olympia lajiksi.

Helenan kanssa vietimme 57:ttä hääpäivää Tuurin Onnentähti hotellissa. Hieno on hotelli ja hienot puitteet. Kelpasi siellä köllötellä ja nauttia samalla hyvistä sapuskoista. Joskus tosin miettii, kuinka paljon ruokaa olisi saanut sillä rahalla mitä ruoka-annos maksaa. 25 euroa Lämminsavulohi annos. Olihan se hyvää lohkoperunoilla, mutta mitä sillä kuitenkin saisi kaupasta? No. hääpäivä on kuitenkin vain kerran vuodessa!

Tässä vaiheessa en tiedä mikä on lopputulos Leppäskosken sähköyhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen tiimoilta. Aika ihmeellistä kuitenkin on, että yhtiön hallituksen jäsenet voivat hieman kyseenalaisin keinoin kasvattaa omaa omistusosuuttaan yhtiön osakkeista. Yhtiöitä muodostellaan osakkeiden hajauttamiseksi moniin bulvaaniyhtiöihin, joissa hallituksen johtoa on mukana omien yhtiöidensä kautta. Näennäisesti "paikallinen" yhtiö omistuksellisesti hajautuu pitkin pääkaupunkiseutua. Toivottavasti saavat hallituksen vaihtoon.